About بیماری سلیاک خودایمنی
About بیماری سلیاک خودایمنی
Blog Article
برای اکثر کودکان، یبوست به معنای دفع سخت و همراه با مشکل مدفوع، و مدفوع کردن کمتر از
بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد میشود. بیماری سلیاک به نامهای اسپرو، اسپروی غیر حارهای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده میشود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد مادهای سمی میشود که پرزهای روده را از بین میبرد. پرزهای روده، برآمدگیهای انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.
زمانی که پرزهای روده دچار آسیب می شوند، بدن کودک در جذب مواد غذایی دچار مشکل می شود. عدم جذب مواد غذایی می تواند بر روند رشد کودک تأثیر بگذارد و او را دچار سوء تغذیه کند.
همچنین آزمایشهای دیگری برای کشف علت ادامهی علائم تجویز میکند.
بیشترین علائمی که از این بیماری گزارش شده مشکلات گوارشی مثل نفخ شکم، تهوع، کاهش وزن، بی حالی، یبوست و اسهال است.
● رژیم های غذایی بدون گلوتن در سال های اخیر محبوبیت آیا بیماری سلیاک خطرناک است نی نی سایت بیشتری پیدا کرده اند.
سیستم ایمنی بدن چیست و چگونه کار می کند؟ سرتاسر بدن ما توسط شبکه امنیتی قدرتمندی تحت حفاظت قرار دارد که «سیستم ایمنی» خطاب می شود. سیستم ایمنی طراحی شده تا روزان...
چهار چوب کبریت رو جابجا کنید تا دو فلش کوچک درست شه
● در فرد مبتلا به سلیاک، قرار گرفتن در معرض گلوتن باعث التهاب در روده می شود.
● بسیاری از غذاهای فرآوری شده می توانند حاوی گلوتن باشند، از جمله:
● نکته کلیدی این است که بدانید کدام غذاها و محصولاتی مانند خمیردندان حاوی گلوتن هستند. یک متخصص تغذیه می تواند به شما کمک کند.
اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون میکند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین میکند.
کلیه حقوق محفوظ و مربوط به سایت الو دکتر است و بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است. میزبانی شده در سرور اختصاصی ایران سرورستاپ
هم یبوست مزمن و هم اسهال مزمن می توانند نشانه ای از شرایط جدی تری باشند. باز هم، اولین نشانه هر یک از اینها نباید باعث نگرانی فوری باشد، اما مراقب آن باشید و ببینید که آیا بیش از چند روز طول می کشد یا خیر.